Hemservice2 i Lund

Info:
Hemservice2 är ett företag med säte i Lund som specialiserat sig på hushållsnära tjänster, och har sedan starten 2008 vuxit till ett av lundaregionens största företag inom sin nisch. Är du på jakt efter ett seriöst och kompetent företag som kan fixa din kontorsstädning i Lund är Hemservice2 ett utmärkt val. Med ledstjärnor såsom kundorientering och ständigt kvalitetsarbete kan du förvänta dig ett rent och fräscht kontor och ett trevligt bemötande från ett av Lunds bästa städföretag. Företaget beskriver sin tjänst för kontorsstädning såhär på hemsidan:

“Låt oss på Hemservice2 AB hjälpa er att fokusera på er verksamhet i en ren och trivsam miljö. Vi erbjuder kontorsstädning främst till mindre och mellanstora företag lokalt i Lund med omnejd, där vi tillsammans efter era behov och förutsättningar lägger upp en plan för städnignen ska bedrivas.”

Hemsida: www.hemservice2.se
Adress: Skiffervägen 102, 224 78 Lund

Omdöme Hemservice2

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Hemservice2 i Malmö? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta.
Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/10 (25 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Lund och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Lund som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Hemservice2 i Lund, 3.3 out of 10 based on 25 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes