Hemreda Kungsbacka

Info: Hemreda är ett städföretag med utgångspunkt i Kungsbacka som har ett brett tjänsteutbud på sin städlista. Framförallt vänder sig Hemreda till privatpersoner som behöver städhjälp i hemmet, eller support med andra hushållsnära tjänster, men också till företag som värdesätter en prisvärd städning av kontoret. Med andra ord. För dig som söker efter ett proffsigt och prisvärt alternativ för kontorsstädning i Kungsbacka är det här ett utmärkt val. Till de övriga tjänster här exempelvis storstädning, flyttstädning, städning inför bostadsförsäljning, vissa trädgårdstjänster och mycket annat inom braschen för RUT-tjänster.

Citat från hemsidan:

“Vårt mål är att genom bra samarbete med dig som kund, erbjuda tjänster med hög kvalité. HemReda vill också att du ska känna trygghet i att ha “främmande” människor i ditt hem. Därför har vi valt vår personal med stor omsorg. Vi är även försäkrade om olyckan skulle vara framme.”

Hemsida: www.hemreda.nu
Adress: Verkstadsgatan 6, 434 42 Kungsbacka

Omdöme av Hemreda

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Hemreda i Kungsbacka? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/10 (8 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kungsbacka och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kungsbacka som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Hemreda Kungsbacka, 2.5 out of 10 based on 8 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes