Hem & Hälsa

Info:
Ett företag som du tryggt kan vända dig till för kontorsstädning i Varberg är Hem & Hälsa. Företaget startade 2007 och har sedan dess varit en pålitligt och professionell leverantör av städtjänster för både privatperson och företag i Varberg med omnejd. Hem & Hälsa är ett företag som värdesätter den personliga relationen och tillgängligheten, vilket förstås är viktiga egenskaper för dig som behöver städhjälp på kontoret; anlita Hem & Hälsa, så kan du lugnt ägna dig åt affärerna och lita på att arbetsplatsen hålls ren och fräsch enligt dina önskemål.

Citat från hemsidan:

“Vi är ett företag med ambition att skapa varma och tillmötesgående relationer till våra kunder. Vi värnar om det lilla företagets fördelar som lättillgänglighet, personlighet, individuellt utformade tjänster och ej för många ansikten att bekanta sig med. Här kan du få en helhetslösning vad gäller de hjälpbehov du har.”

Hemsida: www.hemhalsa.se
Adress: Bandholtzgatan 13, Varberg

Omdöme av Hem & Hälsa

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Hem & Hälsa i Varberg? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Varberg och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Varberg som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Hem & Hälsa, 7.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes