Helsingborg

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Helsingborg. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här listar vi etablerade och prisvärda alternativ och hjälper dig att hitta rätt i djungeln av städbolag. Har du själv tips på andra aktörer som är lite extra duktiga är det alltid välkommen att kontakta oss. Du hittar fler städfirmor i Skåneregionen på sidorna kontorsstädning Malmö och Kristianstad. Vill du ha förslag på städbolag rekommenderar vi vår offertförmedling.

Städkraft AB

Bred kompetens, trygghet och en välutbildad personal – det är några av fördelarna med att anlita Städkraft i Helsingborg för din konstorsstädning.

Städ Kraft är också en relativt stort företag med branschmått mätt och har lång erfarenhet av flexibla och kostnadseffektiva lösningar för kontorsstädning i Helsingborgs-och Malmöregionen.

Läs mer om Städ Kraft AB.

Städkedjan

Här talar vi snarare om en helhetsresurs inom allt som har med städning och trivsel på kontoret att göra. Förutom att beställa kontorsstädning i Helsinborg av Städkedjan kan de även bistå dig med en rad andra viktiga “kringtjänster”. Exempelvis kan de leverera fruktkorgar och erbjuda kaffemaskiner, men även mer ovanliga tjänster såsom vaktmästeri och löpande förbrukningsmaterial till kontorets förnödenheter.

Läs mer om Städkedjan.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes