Halmstad

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Halmstad. Välj det städbolag som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här samlar vi välrenommerade och duktiga aktörer som sätter kvalitativ lokalvård för företag i Halmstad högt upp på sin prioriteringslista.

Har du några egna förslag på duktiga städare eller städfirmor i Halmstad kan du kontakta oss. Vi tar gärna emot dina tips. För att få förslag – använd vår offertförmedling. Det är enkelt, kostnadsfritt och effektivt.

Besses Städservice i Halmstad

Effektivt, tryggt och prisvärt – så kan kontorsstädning från Besses Städservice i Halmstad beskrivas. Företaget har idag sex anställda och har uppdrag från både privat och företagskunder i Halmstad med omnejd. Förutom kontorsstädningen erbjuder man även flera andra tjänster för hus, hem och företaget. Läs mer om Besses Städservice

PIMA

Letar du efter städbolag och prioriterar professionalism, erfarenhet och kvalitet i utförandet. Då ska du kontakta PIMA Städ och Rengöring. Detta är ett relativt stort bolag i branschen för service och företagetstjänster, representerade med ett regionkontor i Halmstad, men finns även på flera orter runt om i Sverige. Läs mer om PIMA i Halmstad.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes