Göteborg

glad-staderskaFå offerter på kontorsstäd i Göteborg. Välj den som passar bäst. Enkelt. Kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning i Göteborg? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

I Göteborg finns flera duktiga och erfarna städbolag att kontakta för dig som är i behov av kontorsstädning – och på den här sidan kommer vi lista de bästa alternativen att ta in offert ifrån. Ett grundtips är att ta in prisuppgifter och förslag från flera städbolag (eller enskilda firmor) samtidigt. På så vis kan du enkelt jämföra och bestämma vilket städbolag som bäst kan tillfredställa just ditt behov av kontorsstädning. Fler resurser för kontorsstädning på Västkusten hittar du exempelvis på kontorsstädning Halmstad och Kungsbacka

Cleanit

Cleanit i Göteborg är ett alldeles ypperligt alternativ för dig som söker kontorsstädning med högsta kvalitet och pålitlighet. Cleanit utför professionell städning i Göteborg och bland uppdragsgivarna finns, förutom privatpersoner, även skolor, sjukhus, livsmedelsaffärer och bostadsrättsföreningar – för att nämna några aktörer.
Läs mer om Cleanit

V-Städ

V-Städ AB är ett städbolag i Göteborg med inriktning på tjänster inom lokalvård, bland annat kontorsstädning. V-Städ erbjuder sina tjänster över hela Västra Götalandsregionen, samt Bohuslän, och är välkända för sin erfarenhet, service och kunskap. Här kan du även få hjälp med flera andra tjänster på kontoret, bland annat växternas skötsel.
Läs mer om V-Städ

A & O Städservice

A & O är ett städbolag som tar sitt gebit på allvar, och som ständigt fokuserar kundnyttan med sina erbjudna tjänster. Vilket inte minst gäller för tjänsten kontorsstäd. Rent konkret innebär detta flera aktiviteter i den löpande verksamheten som säkrar kvaliteten och följer upp vad kunderna tycker om utförda tjänster.
Läs mer om A & O Städservice

Ett par tips för att hitta rätt städfirma

Branschen för städning och hushållsnära tjänster är idag större en någonsin, och för dig som letar efter ett städbolag för kontorsstädning i Göteborg, så finns det massor av alternativ att välja mellan. En följdfråga blir förstås hur man sorterar bland alla städfirmor och alternativ? För att hjälpa dig en
smula på traven, följer har ett par grundläggande faktorer att beakta.

  • Kolla referenser! Många städbolag skyltar med sina kundreferenser på hemsidan. Detta ska du som potentiell kund förstås dra fördel av. Det finns nämligen inget bättre sätt att få en rättvisande bild av ett städbolag, än att ställa frågor till deras kunder. Här är det dock viktigt att du pratar med flera stycken, så att inte ett enda omdöme blir avgörande. Finns det väldigt många kundreferenser att välja mellan, kan det vara en god idé att försöka singla ut företag som har ungefär samma anställda som ditt eget – och vars verksamhet liknar varandra.
  • Undersök försäkringssituationen! Idag är de flesta kontor utrustade med allsköns teknisk utrustning; ofta dyr, sofistikerad och tidkrävande att ersätta. Ett faktum som gör det extra viktigt att kolla vad för slags försäkring städbolaget ifråga har, och vad som händer vid eventuella skador.
  • Premiera kvalitet! Precis som vilket annat hantverk som helst, krävs det både erfarenhet och skicklighet att utföra en kontorsstädning på rätt sätt. En del mindre seriösa städbolag i Göteborg har ovanan att skicka outbildad och “billig” personal för att utföra komplicerade städuppdrag. Vilket är som att betala en helt outbildad person att laga din bil. Det kan förvisso vara “billigt” i absoluta tal, men du får inte ett dugg på pengarna.

    Leta istället efter företag som har en uttalad personpolicy för kontorsstädning i Göteborg – och som exempelvis inbegriper utbildning, kvalitet och ISO-certifieringar. Kvalitet blir alltid billigast i längden. Du kan även läsa mer om vad som brukar ingå i en kontorsstädning i vår checklista.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes