Gävle

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Gävle. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här följer tips på städfirmor och aktörer för dig som letar en lösning för kontorsstädning i Gävle. Har du några egna tips på duktiga och seriösa städbolag i Gävle med omnejd som utför lokalvård på stadens kontor och företag, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Aros Home Consulting Gävle

För dig som letar efter en kontorsstädning i Gävle där trygghet, kompetens och flexibilitet är viktiga värden, så är Aros Home Consulting ett utmärkt val. Här talar vi om ett städbolag och en resurs för hushållsnära tjänster som finns representerade på flera orter runt om landet. Bokar du kontorsstädning här kan du med andra ord vara säker på att företaget existerar imorgon också . Läs mer om Aros Home Consulting i Gävle.

Städtjänst i Gävle är minst sagt ett företag med erfarenhet inom städbranschen. Grundat redan 1967 har man en kompetens inom sitt gebit som få andra städbolag kan stoltsera med. Kunderna återfinns inom både privat-och företagssektor. Behöver du en prisvärd kontorsstädning i Gävle är Städtjänst ett ypperligt alternativ.
Läs mer om Städningtjänst Gävle.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes