Förenade Service

Info: Förenade Service är ett – med branschmått mätt – stort städföretag som finns representerade på flera orter och områden i Sverige, däribland Falun. Storleken är också en viktig motorn till att företag är noga med att lägga vikt vid närheten och den personliga kontakten med kunderna. Vill du ha en prisvärd och proffsig leverantör av kontorsstädning i Falun är det en god idé att vända sig till Förenade Service. Detta är även ett företag med bred kompetens inom flera servicetjänster såsom måltidsservice, kontorsservice och flera andra välbehövliga tjänster för företag och organisationer.

Citat från hemsidan:

“Vi sätter ära i att leva upp till dina förväntningar som kund – oavsett om det handlar om kontorsstädning, städning på institutioner, eller i produktionshallar. För oss är inget uppdrag för stort – eller för litet. För oss innebär närhet till kunden att vi upprätthåller en kontinuerlig kontakt, och att vi lyssnar på våra kunders önskemål. Vi skapar närhet genom att se till att finnas till hands när våra kunder behöver oss. Vi lär känna våra kunders verksamheter, för att kunna komma med förslag på nya tilltag och på detta sätt göra det lättare för er att fokusera på era egna kärnkompetenser.”

Hemsida: www.forenade-service.se
Adress: Zettergrensväg 20, 791 77 Falun

Omdöme av RH Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Förenade Service Falun? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1

står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (5 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Falun och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Falun som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Förenade Service , 4.0 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes