FAQ

Kan man anlita er för kontorsstädning?
Nej. Kontorsstadning.com är inte ett städbolag, utan en webbplats som samlar och listar resurser för kontorsstädning över hela Sverige. Vi jobbar hela tiden på att öka antalet städbolag, som är sorterade efter ort. Letar du efter ett bra städbolag är det enklast att använda vår offertförmedling på den här sidan.

Jag driver en städfirma. Kan jag synas på kontorsstadning.com?
Absolut. Det kostar inget att synas vår hemsida. Däremot så krävs det att du har en egen hemsida som vi kan referera till. En annan förutsättning är att du driver en seriös och etablerad verksamhet, som vi kan rekommendara våra besökare.

Hur går jag tillväga för att registera min hemsida?
Du kan registrera din hemsida på den här sidan. Följ instruktionerna noga. Vi kommer inte att publicera halvfärdiga registeringar eller dåligt skrivna texter.

Jag har varit kund hos en av era listade städbolag. Kan jag lämna ett omdöme?
Absolut. En viktig funktion med kontorsstadning.com, förutom att hjälp företagare att hitta rätt städbolag, är att ge kunderna en chans att recensera städbolagen – och säga vad man tycker. Poängen med detta behöver knappast förklaras. För närvarande kan man lämna sitt omdöme på två sätt. Antingen så “klickar” man ett omdöme mellan 1-10, eller så skriver man en recension och mejlar till oss. Vi förbehåller oss rätten att publicera ett omdöme eller refusera det. En förutsättning för att bli publicerad är att omdömet är sakligt, välskrivet och att argumenten för ris eller ros är väl underbyggda. Vi kommer också att ge städbolagen en chans att svara på eventuell kritik.

Jag har ett städbolag, men vi sysslar enbart med privatstädning och hushållsnära tjänster. Kan jag registera mig hos er ändå? Nej. Temat för den här webbplatsen är att tipsa om städfirmor som erbjuder kontorsstädning.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes