Falun

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Falun. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här listar vi städfirmor och servicebolag som erbjuder kontorsstädning i Falun med omnejd. Har du några egna tips på duktiga aktörer – det vill säga företag som är lite extra kompetenta vad gäller lokalvård för företag – är du välkommen att skicka dina tips till oss.

Anderssons Städ AB

Det är defintivt ingen överdrift i att påstå att Anderssons Städ i Falun är ett företag som tar sitt jobb på fullaste allvar. Ett påstående som går att undebygga med flera olika argument. För det första är det här ett företag med lång erfarenhet inom sin bransch. Vi talar faktiskt om 40 år i branschen! Bara detta är förstås en ordentlig kvalitetsstämpel för dig letar efter kontorsstädning i Östersund – något rätt måste man ju göra som företag för att överleva och utvecklas under så många år.
Läs mer om Anderssons Städ.

Förenade Service i Östersund

Förenade Service är ett – med branscmått mätt – stort städföretag som finns representerade på flera orter och områden i Sverige, däribland Falun. Storleken är också en viktig motorn till att företag är noga med att lägga vikt vid närheten och den personliga kontakten med kunderna. Vill du ha en prisvärd och proffsig leverantör av kontorsstädning i Falun är det en god idé att vända sig till Förenade Service

Powered by WordPress. Designed by WooThemes