Exxit Clean

Info: Det är inte alla företag som är uttalade specialister på just kontorsstädning, men det är definitivt ingen överdrift att hävda att Exxit Clean i Stockholm är ett av dem. Visserligen erbjuder detta välrenommerade och kvalitetsfokuserade städbolag även en rad andra städtjänster, men just kontorsstädning i Stockholm tillhör den absoluta kärnkompetens. Exempelvis har företag genom åren byggt upp unika rutiner för uppföljning och kvalitetssäkring av sina uppdrag. Med du behöver inte tro oss. Gå in på hemsidan och blicka genom företagets referenser. Nöjda kunder säger mer än tusen ord.

Citat från hemsidan:

“Exxit Clean skapar rena och trivsamma miljöer. Vi utför städning och arbetar för varaktiga uppdrag och det viktigaste för oss är att du är nöjd med den städning och städtjänsten du beställt av oss. Vår målsättning förutom en korrekt städning är att alltid ge dig en bra service och ett bra samarbete.”

Hemsida: www.exxitclean.se
Adress: Eggegrundsvägen 14, 121 56 Johanneshov

Omdöme Exxit Clean

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Exxit Clean? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Stockholm och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Stockholm som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

Andra relaterade sidor är listan med städbolag på kontorsstädning Huddinge och Gävle.

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Exxit Clean, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes