Evas Hemservice

Info: Evas Hemservice är ett litet, personligt och flexibelt städ-och servicebolag i Södertälje med fokus på kvalitet och kundservice. För dig som letar efter en resurs för kontorsstädning i Södertälje har Evas Hemservice en enkel och heltäckande tjänst; du står för dammsugare och rengöringsmedel och sedan fixar Evas Hemservice resten. Frekvensen på städning går att anpassa från varje dag, en gång i veckan eller städning var fjortonde dag. Evas Hemservice har funnits sedan 2006, har kvalitet och kundanpassning som uttalade konkurrensmedel, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Fler nöjda kundreferenser finns att läsa på hemsidan.

Citat från Hemsidan:

“Att ha rent och fräscht omkring sig på kontoret är minst lika viktigt som att ha det hemma.Ett rent kontor ökar inte bara dina medarbetares trivsel utan förhindrar också att människor som har olika typer av allergier och astma blir sjuka. Vår ambition är att leverera en bekymmersfri service med hög kvalitet, personlig kontakt och flexibilitet. Du binder inte upp dig med några avtal hos oss som gör att du blir tvungen att betala för inställd städning, vi har heller ingen uppsägningstid.”

Hemsida: www.evashemservice.se
Adress: Marsta 7, 15591 Nykvarn

Omdöme Evas Hemservice

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Evas Hemservice i Södertälje? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (7 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Södertälje och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Södertälje som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Evas Hemservice, 6.0 out of 10 based on 7 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes