Ekströms Fastighetsstäd

Info: Lång erfarenhet, bred kompetens och ett tryggt alternativ för dig som letar efter kontorsstädning i Norrköping med höga kvalitetskrav. Vi har sagt det förut, men det tål att påpekas igen. Det kan vara stor skillnad på hur din kontorsstädning utförs, allt beroende på vilket städbolag du väljer. Väljer du Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping får du tillgång till en resurs i städbranschen med dryga 30 års erfarenhet som därtill är specialiserade på just städning av fastigheter. Vilket givetvis borgar för en städning som blir korrekt och tillfredställande utförd. Ekströms anpassar sig efter dina krav och behöv på konstorsstädning. I övrigt erbjuder Ekströms Fastighetsstäd även trappstädning, affärsstädnng och golvvård/golvrenovering.

Vad gäller pris och kvalitet skriver företaget såhär på sina hemsidan angående sina städtjänster:

“Är ni ute efter det billigaste alternativet har ni kommit fel. Är ni däremot ute efter rena lokaler och måna om miljövården i era lokaler, har Ni kommit rätt!
Vi skulle kunna säga att vi erbjuder billig städning, men det kan vi inte, därför att vi helt enkelt inte alltid kan vara det. Man måste skilja på att billig städning är billig och rena lokaler är rena.”

Adress: Vattengatan 13, 602 20 Norrköping
Hemsida: www.faststad.se

Omdöme Ekströms Fastighetsstäd

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Ekströms Fastighetsstäd i Norrköping? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Norrköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Norrköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Ekströms Fastighetsstäd, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes