Ekonomistäd

Info: Med över 22 års erfarenhet av städuppdrag av alla de slag i Lidköping med omnejd, är det knappast något överdrift att påstå att Ekonomistäd har god erfarenhet av sitt gebit. Bara att överleva och frodas som städföretag i över två decennier är en kvalitsstämpel i sig själv. En annan mer formell kvalitetsstämpel har Ekonomistäd i form av medlemskap i Almega Serviceentreprenörerna. För dig som letar efter kontorsstädning i Linköping är Ekonomistäd ett utmärkt val. Här får du erfarenhet, flexibilitet, trygghet och toppservice till bra priser. Ekonomistäd har därtill ett brett utbud av städjänter även för butiker och affärsrörelser som inte nödvändigtvis är ett kontor. Såhär beskriver Ekonomistäd själva sin städfilosofi på hemsidan:

“Våra kunder är alltifrån mindre kontor till större köpcentra. För oss är alla kunder, stora som små, lika viktiga. Vi är noga med att alltid på ett proffsigt sätt och noggrant sätt utföra våra uppdrag.”

Adress: Mellangatan 9, 582 77 Linköping
Hemsida: www.ekonomistad.com

Omdöme Ekonomistäd i Linköping

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Ekonomistäd i Linköping? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Linköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Linköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Ekonomistäd, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes