Cleanit

Info: Cleanit i Göteborg är ett alldeles ypperligt alternativ för dig som söker kontorsstädning med högsta kvalitet och pålitlighet. Cleanit utför professionell städning i Göteborg och bland uppdragsgivarna finns, förutom privatpersoner, även skolor, sjukhus, livsmedelsaffärer och bostadsrättsföreningar – för att nämna några aktörer. Och kontorsstädning i Göteborg – ja, det är Cleanit experter på. Både för mindre och större företag. Cleanit erbjuder också mängder av andra städtjänster i Göteborg med omnejd, såsom flyttstädning, golvvård, byggstäd fönsterputs och byggstäd. Såhär skriver företaget själva appropå sina tjänster för kontorsstädning på hemsidan:

“För oss är det mycket viktigt att kommunikationen mellan kunden och våra medarbetare fungerar på ett bra och naturligt sätt. Kundvård är att infria kundens förväntningar.Bra kundvård är att överträffa kundens förväntningar.”

Adress: Säterigatan 21, 417 64 Göteborg
Hemsida: www.cleanit.se

Omdöme Cleanit

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Cleanit i Göteborg? Då vill vi gärna veta dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (6 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Göteborg och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Göteborg som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

 • A & O Städservice
 • V-Städ
 • glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
  Läs mer här nedanför.

  Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

  stegen

  Fyll i din offertförfrågan här!

  Företagsnamn:

  Kontorets storlek (kvm):

  Företagets adress:

  Antal städtillfällen/vecka:

  Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

  Fyll i dina kontaktuppgifter här:

  Namn:

  Telefonnr:

  Epost:

  När vill du bli kontaktad:

  Cleanit, 7.8 out of 10 based on 6 ratings

  Powered by WordPress. Designed by WooThemes