C4 Konsult

Info: Ett medelstort företag med cirka 20 anställda och 15 år erfaranhet i branschen är två epitet för C4 Konsult i Kristianstad. Man kan alltså utan överdrift hävda att detta är ett städbolag som du kan känna dig trygg med att anlita. Vilket givetvis även gäller för dig som är på jakt efter en lösning för kontorsstädning i Kristianstad. Förutom tjänsterna för kontorsstädning ombesörjer även C4 Konsult ett flertal andra service och städtjänster för såväl privat såsom företagskunder. Exempelvis flyttstädning, fönsterputsning, byggstädning, matt-tvätt men även konsultering vid inköp av externa städjänster.

Citat från hemsidan om företaget och miljöarbetet:

“Vi har ca 20 anställda, samtliga med städning som sin huvudsakliga arbetsuppgift. De anställda har genomgått kurser i bl.a. ergonomi och materialkunskap. De har även genomgått SRY,s kurs för lokalvårdare.Vi arbetar endast med naturvänliga medel och vår största leverantörer är certifierade enligt SS-EN ISO 14001. Vi försöker även att minska på användandet av medel och material genom att i stor utsträckning använda koncentrat och tvättbara moppgarn, moppar och dammdukar.”

Hemsida: www.c4stadkonsult.se
Adress: Industrigatan 104, 291 36 Kristianstad

Omdöme C4 Konsult

Har du erfarenhet av kontorsstädning från C4 Konsult i Kristianstad?Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kristianstad och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kristianstad som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

C4 Konsult, 3.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes