Borås

glad-staderskaFå offerter på kontorsstäd i Borås. Välj det städföretag som passar bäst. Enkelt. Och gratis.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På jakt efter ett kompetent och prisvärt städbolag som kan fixa din kontorsstädning? Här nedanför listar vi seriösa alternativ för städresurser och aktörer som kan hjälpa dig med din kontorsstädning. Har du några egna råd eller tips på städbolag är du välkommen att kontakta oss. Du kan även hitta fler aktuella städfirmor på sidorna kontorsstädning Göteborg och Kungsbacka.

Victorias Städservice

Ett städbolag i Borås som vänder sig både åt privatpersoner och företaget. För er som letar efter prisvärd, flexibel och kompetent kontorsstädning i Borås med nöjd-kund-garanti.

Fixar även trappstädning och byggstädning åt företag, inget uppdrag för litet eller för stort.

Läs mer om Victorias Städservice

Ulrikas Lokalvård

Med målsättning att leverera snygga, välstädade och fräscha kontorslokaler till konkurrenskraftiga priser – och med erfarenhet som städbolag sedan 2004, kan du tryggt vända dig åt Ulrikas lokalvård. Därutöver är detta ett städbolag som är speciellt skickliga på golvvård, men utför även flyttstädning, byggstädning, butiksstädning och fönsterputs.
Läs mer om Ulrikas Lokalvård.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes