Aros Home Consulting i Uppsala

Info: Personlig service, kvalitet och flexibilitet är allt annat en floskler hos Aros Home consulting i Uppsala. Här kan ni få tillgång till en av Uppsalas mest populära städföretag, som tar kundkvalitet och personlig relation på allvar. En fokus som inte minst gäller uppdraget för kontorsstädning i Uppsala. Att kunderna är nöjda priserna dessutom är synnerligen konkurrenskraftiga gör ju knappast saken sämre. I skrivande stund ligger uppdraget för kontorsstädning på cirka tvåhundraförti kronor i timmen. Såhär skriver Aros Home Consulting själva om sin filosofi för kontorsstädning på hemsidan:

“Med vår kompetenta personal och ett tidseffektivt arbetssätt är vi rätt företag för att ta hand om ditt kontor! Vi kommer att anpassa kontorsstädningen efter ert företags önskemål – och naturligtvis till de tider som passar er bäst.”

Adress: Gropgränd 4, 75310, UPPSALA
Hemsida: www.aroshomeconsulting.se

Omdöme Aros Home Consulting

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Aros Home Consulting i Uppsala? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Uppsala och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Uppsala som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Aros Home Consulting i Uppsala, 4.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes