Anderssons Städ AB

Info: Det är definitivt ingen överdrift i att påstå att Anderssons Städ i Falun är ett företag som tar sitt jobb på fullaste allvar. Ett påstående som går att undebygga med flera olika argument. För det första är det här ett företag med lång erfarenhet inom sin bransch. Vi talar faktiskt om 40 år i branschen! Bara detta är förstås en ordentlig kvalitetsstämpel – något rätt måste man ju göra som företag för att överleva och utvecklas under så många år. För det andra är det här ett företag som verkligen är passionerade. Ett tydligt exempel är att en av städarna, Malin, har gått vidare till Final i tävlingen “Årets Städare” (i skrivande stund är denna inte avgjord ännu).
Behöver du hjälp med kontorsstädning i Falun kan du knappast hitta en bättre aktör. Företagskunder får en fast månadskostnad och ett lågt timpris och ambitionen är att det alltid ska vara samma städkonsult som kommer till din arbetsplats.

Citat från hemsidan om Kontorsstädning:

“Arbetsmiljön och trivseln är viktig för att du och dina kollegor ska kunna prestera goda arbetsinsatser. Anderssons ser till att ni aldrig mer behöver bli distraherade av smuts, dålig lukt, damm eller grusiga golv.”

Hemsida: www.anderssons.com
Adress: Bondegatan 1, Falun

Omdöme av Anderssons Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Anderssons Städ i Falun? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Falun och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Falun som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Anderssons Städ AB, 9.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes