Ancula Sverige AB

Info: De som anlitar anCula är företag som förstår att de ska överlåta städningen till proffs och lägga energin på det de är duktiga på. Så beskriver en av de anställda varför du som företagare ska beställa kontorsstädning i Östersund av Ancula Sverige AB. Men det finns förstås fler argument.

Ett av de viktigaste är pålitlighet och flexibilitet. Ancula har idag massor av nöjda kunder i sin referensbank och du som företagare kan alltid känna dig trygg med att din städning blir korrekt utförd. Företaget har även en rad andra tjänster i sitt utbud, såsom flyttstädning, byggstädning, trädgårdsservice och kemtvätt.

Citat Hemsidan:

“Vi gör kvalitetskontroller regelbundet på alla våra objekt. Utvärdering om förändring/förbättring av våra tjänster ger ett mycket bra förtroende hos våra kunder. Vi strävar efter att använda miljöanpassade produkter och arbetsmetoder.”

Hemsida: www.ancula.se
Adress: Storsjöstråket 15, 831 34 Östersund

Omdöme av Ancula

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Ancula Sverige AB i Östersund ? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Östersund och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Östersund som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Ancula Sverige AB, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes