Allt i Städ

Info: Det är ingen överdrift att kalla Allt i Städ för ett städbolag med erfarenhet. Företaget har varit verksamma i Uppsala med omnejd sedan 2005 och erbjuder idag även sina städtjänster i Sala. Allt i Städ gör därtill skäl för sitt namn. Här talar vi om en heltäckande städservice som vänder sig åt såväl privatpersoner som företag. Enligt uppgifter på hemsidan utförs städning åt alla sorters företag. Förutom kontorsstädning i Uppsala erbjuds även flyttstädning, byggstäd, fönsterputs, hemstäd, golvvård och matttvätt. Allt i Städ är även ett företag med gröna fingrar, vilket inte bara innefattar en miljöpolicy som fokuserar miljövänliga städmedel. Här kan du nämligen även få hjälp med trädgårdsskötseln.

Adress: Bergsbrunna gatan 28, 753 23 Uppsala
Hemsida: www.alltistad.se

Omdöme Allt i Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Allt i Städ i Uppsala? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Uppsala och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Uppsala som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Allt i Städ, 7.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes