Allhjälpen i Umeå

Info: Allhjälpen är precis vad den låter som. En heltäckande resurs för hushållsnära tjänster, bygg och hem, verksamma i Umeå med omnejd. Behöver du en prisvärd och kompetens leverantör av kontorsstädning i Umeå är Allhjälpen en utmärkt partner. Kundflexibla lösningar, miljövänliga arbetsmetoder och förbrukningsmaterial, samt tjänster som passar en bred målgrupp av såväl privat-såsom företagskunder, den är uttalade målsättningen. Företaget beskriver tjänsterna för kontorsstädning såhär på sin hemsida:

“Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder därför metoder och produkter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt svanen eller bra miljöval.”

Hemsida: www.allhjalpen.se
Adress: Törelvägen 8 D, 906 28 Umeå

Omdöme Allhjälpen i Umeå AB

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Allhjälpen i Umeå? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta.
Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (8 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Umeå och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Umeaå som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Allhjälpen i Umeå, 7.4 out of 10 based on 8 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes