A-Rengörarna

Info: Välutbildad personal, lång erfarenhet av städuppdrag till företag och ett flexibilt sätt att kundanpassa sin verksamhet. Där har du tre tunga anledningar att vända dig till A-rengörarna om du behöver hjälp med kontorsstädning i Nyköping. Oavsett om du behöver hjälp med lokalvård på kontoret en gång i veckan eller mer frekvent, så kan A-rengörarna ta fram en passande och prisvärd lösning. Förutom bastjänster som ingår i företagsstädning erbjuds även flera andra populära tjänster som skapar trivsel på arbetsplatsen, exempelvis leverans av snittblommor och fruktkorgar.

Citat från hemsidan:

“Att hålla rent och fräscht på kontoret är viktigt för trivsel och för hygien. På A-Rengörarna gör vi också det lilla extra som gör skillnaden mellan ett städbolag man trivs med eller inte.”

Hemsida: www.arengorarna.se
Adress: Värgatan 2, 611 35 Nyköping

Omdöme A-Rengörarna Nyköping

Har du erfarenhet av kontorsstädning från A-Rengörarna i Nyköping? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Nyköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Nyköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

A-Rengörarna , 7.2 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes