A & O Städservice

Info: A & O är ett städbolag som tar sitt gebit på allvar, och som ständigt fokuserar kundnyttan med de erbjudna tjänster. Vilket inte minst gäller för tjänsten kontorsstädning i Göteborg. Rent konkret innebär detta flera aktiviteter i den löpande verksamheten.

Exempelvis följer man alltid upp sina städuppdrag med feedback från kunderna, vilket i sin tur används för kvalitetsförbättringar och utveckling av verksamheten. Man arbetar också efter miljöstyrning enligt ISO 9001 respektive ISO 14004 som är gängse i städbranschen, och en “kvalitetsstämpel” i sig själv.

Citat från hemsidan:

“Genom kontinuerlig utbildning av all fast anställd personal är vår ambition att erbjuda våra kunder bästa möjliga kompetens vid varje givet tillfälle. […]Som ett led i utvecklingen av företaget arbetar vi kontinuerligt med miljö- och kvalitetssäkring av verksamheten, vilket vi hoppas ytterligare kommer att stärka vår position och därmed verifiera vårt ständiga arbete med förbättringar, inte minst i våra relationer med kunderna.”

Hemsida: www.aostadservice.se
Adress: Brynolfgatan 10, 412 65 Göteborg

Omdöme A & O Städservice

Har du erfarenhet av kontorsstädning från A & O Städservice i Göteborg? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (7 votes cast)

Fler Alternativ

En överblick av alla städbolag i vår lista hittar du på sidan kontorsstädning Göteborg. Här följer också ett par förslag på relevanta alternativ:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

A & O Städservice, 8.0 out of 10 based on 7 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes